Programmatie

 

 

OPENLUCHTFILMS ZOMER 2019 

In het kader van het zomerfestival STAD ONDERSTROOM organiseren we in augustus 2019 op het binnenplein van Hof ter bloemmolens in Diksmuide, vier gratis openluchtfilms. Meer info over dit zomerfestival op de website van 4AD.  http://www.4ad.be

Iedere vertoning vangt aan om 22 uur.

Vanaf 21 uur kun je terecht op ons filmterras voor een drankje.

Zaterdag 3 augustus 2019

LA CH’TITE FAMILLE

Het langverwachte vervolg op Bienvenue chez les Ch’tite. Alhoewel het geen vervolg is, want Dany Boon kruipt nu in de huid van Valentin een designer die zich in het Parijse snobmilieu beweegt en er alles aan doet om zijn Ch’tite afkomst te verbergen, tot zijn familie plots onverwacht op een vernissage opduikt.

 

Zaterdag 10 augustus 2019

NORMANDIE NUE

In Le Mêle-sur-Sarthe in Normandië worden de veeboeren getroffen door de crisis. De burgemeester Georges Balbuzard is niet iemand die bij de pakken neerzit en daarom besluit hij er alles aan te doen om zijn dorp te redden. Het toeval wil dat gerenommeerd fotograaf Blake Newman net dan door de regio trekt. Balbuzard ruikt kans om zijn dorp te redden. Het is maar de vraag of iedere inwoner toestemt met de manier waarop.

Zaterdag 17 augustus 2019

BOHEMIAM RHAPSODY

‘Bohemian Rhapsody’ volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Radio Ga Ga’. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Zaterdag 24 augustus 2019

NIET SCHIETEN

Bij de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden… Het wordt een lange en bij momenten hallucinante strijd.

NAJAARSPROGRAMMATIE DIKSMUIDSE FILMCLUB 2019

Verschijnt online 2e helft van juli 2019;

Advertenties